Afbeelding

Rijsserbergloop

Algemeen

RIJSSEN - Nog één week en dan gaat de Rijsserbergloop weer van start! De Reginox bedrijvenloop met ruim 130 teams zat vrijwel direct vol. Ook de startbewijzen voor de 5 en 10 km waren begin mei al uitverkocht. Gelukkig zijn er voor de Bambinoloop (400 meter) en de 1,5 km nog voldoende startbewijzen beschikbaar. Inschrijven kan zelfs op de dag zelf nog.

Bedrijvenloop
Bedrijvenlopers krijgen een speciale VIP behandeling in de Reginox-bedrijventent. Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presenteren en te te promoten.

Publiek
Dit jaar kun je de lopers vanaf het middenterrein van AV Rijssen aanmoedigen. Akor & Vastbouw heeft speciaal een brug gebouwd over de atletiekbaan. Daarnaast is het parcours ook aangepast, waardoor zowel de 5 en 10 km allebei het keerpunt hebben bovenop de Rijsserberg. Daarom is het keerpunt bij het Fletcherhotel een leuke plek om de deelnemers aan te moedigen. Onder muzikale begeleiding van het 18-koppige dweilorkest de Haarschutters, beklimmen de lopers hier het hoogste punt van de Rijsserbergloop. De Joodse begraafplaats is een andere hotspot om te kijken naar de deelnemers die meerdere malen langs zullen komen. Daarnaast worden er ook live beelden uitgezonden op het grote scherm dat op de atletiekbaan staat.

Meer informatie
Op het middenterrein kunnen de kinderen zich op het springkussen vermaken. Daar worden ook heerlijke versnaperingen verkocht zoals ijs en wafels. Net zoals voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar een aftermovie gemaakt door Virtueel Lab 17 en Assist Verzuim. Deze is later in het 2D en 3D te bekijken.

Aanmelden
De Rijsserbergloop wordt gelopen op vrijdagavond 14 juni. Mocht je niet kunnen deelnemen, wees dan alsnog van harte welkom om de lopers aan te moedigen! Ga voor meer info naar www.rijsserbergloop.nl

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 46 minuten geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 3 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren