Afbeelding

Opening Unique Mode Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Unique Mode opent binnenkort de deuren van een splinternieuwe herenmodezaak op t' Schild in Rijssen (voormalig pand Trekpleister). Unique opende in september 2018 ook al een nieuwe herenmodezaak aan het keizerserf in Nijverdal. Nog geen jaar later wordt deze nieuwe winkelformule doorvertaald naar het hart van Rijssen.

Het nieuwe pand zal volledig worden opgeknapt en krijgt een vernieuwde voorgevel. Qua uitstraling zal het veel gaan lijken op de nieuwe herenmodezaak aan het Keizerserf die vorig jaar in Nijverdal werd geopend. Een mooie mix van moderne architectuur met toch een klassieke uitstraling. Naar verwachting zal de nieuwe herenmodezaak van Unique Mode haar deuren openen in september. 'Met de nieuwe herenmodezaak in Rijssen verdubbelen ze hun winkeloppervlakte aan herenmode en kunnen ze het aanbod gaan vergroten', vertelt Quint Eshuis. 'Wij geloven dat mannen nog steeds heel graag naar de winkels gaan. Er moet dan genoeg keuze zijn, er moeten medewerkers met verstand van kleding aanwezig zijn, maar het belangrijkste is dat de klanten worden geholpen met een glimlach door medewerkers met passie voor het vak,' vult Quint aan.

Nieuwe merken
Unique Mode zet met deze vernieuwing ook in op een bredere doelgroep. Het huidige jeansconcept krijgt een aanvulling met jonge herenmode. Net als in Nijverdal wordt er een frisse mix gecreëerd. Met nieuwe herenmerken zoals onder andere State of Art, Blue Industry en BlueFields vergroten zij hun aanbod in herenmode en zullen ze straks de nieuwe formule uit Nijverdal ook in Rijssen introduceren. Ook voor een colbert of broek is de moderne man straks bij Unique Herenmode aan het juiste adres. Veel van de bestaande merken zullen een shop-in-shop krijgen, zoals PME Legend, Petrol Industries, Only & Sons, Jack & Jones en meer. De andere helft van de winkel noemen ze het trend gedeelte, waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe merken zoals Black Bananas, Ballin, Noize Amsterdam. Ook zal er weer een grote jeanswall aanwezig zijn, het zogenaamde 'Denim Lab' vormt altijd het centrale middelpunt van de winkel. Met de filosofie dat elke outfit begint met de juiste jeans en een goede kop koffie.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 11 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 15 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 16 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 17 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54