Afbeelding

Middag voor senioren over onderwijs van vroeger in Holten

Algemeen

HOLTEN - ViaVie Welzijn en de Bibliotheek Rijssen-Holten organiseren gezamenlijk een middag voor senioren over het onderwijs van vroeger en nu. De activiteit is op woensdag 21 augustus om 14.30 uur in Jeugdhonk Holt-10, Tuinstraat 2 in Holten.

Meneer Leijssen was 40 jaar lang onderwijzer. Hij kan veel vertellen over het onderwijs van vroeger en nu. Hij begint zijn verhaal bij het onderwijs van voor 1800. Hij vertelt ook over oude schoolboeken en schoolplaten van bijvoorbeeld Cornelis Jetses. Er is ook een leuke tentoonstelling van oude schoolmaterialen. Misschien heeft u zelf iets dat u graag mee wilt nemen om te laten zien en over te praten? Deze middag brengt u terug naar uw lagere schooltijd. Deze activiteit maakt deel uit van het zomerprogramma voor senioren van ViaVie Welzijn. Deelname kost 5 euro, inclusief koffie/thee en lekkers. Reserveer voor deze leuke activiteit uiterlijk 14 augustus bij ViaVie Welzijn, tel. 0548-362755.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 13 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 18 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 20 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 21 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 22 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41