<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Geslaagde zesde editie De Haar Sportdorp

RIJSSEN - De zesde editie van De Haar Sportdorp werd gehouden onder uitstekende weersomstandigheden. Het Sportdorp, van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 juli, op de atletiekbanen van AV Rijssen, was andermaal een groot succes.

Alle dagen stonden in het teken van sport en spel en vooral uit het samen plezier beleven van de kinderen onderling en dit alles onder de goede begeleiding van de vele vrijwilligers die zich hiervoor spontaan beschikbaar stelden, aldus Marianne Wessels namens het bestuur van Stichting Sportdorp Rijssen.

Doelgroep

Het Sportdorp is bestemd voor kinderen van de basisscholen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Het doel is om kinderen met ouders met een laag budget een fantastische vakantieweek te bezorgen. En volgens de organisatoren staat hierbij bewegen voorop. De ongeveer 120 deelnemers begonnen de sportdagen met een warming-up. Er volgden daarna verschillende clinics van de sportverenigingen: de Holtense Hockeyvereniging, de Handboogvereniging uit Nijverdal, beachvolleybal, Schaats- en Skeelervereniging Rijssen, atletiekvereniging en Rick Harmsen met Bootcamp. Verder nog clinics mountainbiken en van de Waterpolovereniging De Mors.

Verzorging

Tussen de spelen door verzorgden de cliënten van dagactiviteit De Punt voor fruit en drinken, terwijl de deelnemers iedere dag konden genieten van de smakelijke lunch die hun werd aangeboden door het 't Witte Hoes.

BBQ

Traditiegetrouw was er donderdagmiddag weer de traditionele BBQ bij 't Witte Hoes, bestemd voor deelnemers, begeleiders en ouders van de deelnemers. De sportweek werd donderdagavond afgesloten met het spectaculaire Splash waterevenement met medewerking van de brandweer.

Sponsoren

Het Sportdorp werd mogelijk gemaakt door hoofdsponsor De Haar en door vele andere sponsoren die zich samen met de begeleiders en verdere medewerkers hebben ingezet voor het slagen van deze zesde editie van het Sportdorp, met als dank blijde en vrolijke gezichten van de jeugdige deelnemers.

Dick Tukkers


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195036&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195026&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>