Vier het Leven neemt ouderen mee uit

RIJSSEN - Ouderen die niet graag alleen uit gaan of begeleiding nodig hebben kunnen naar het theater blijven gaan dankzij Stichting Vier het Leven. Vrijwilligers begeleiden ouderen persoonlijk van deur tot deur. Drie maal per jaar ontvangen deelnemers kosteloos het programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit diverse voorstellingen. Uitjes om van te genieten! Met Vier het Leven ben je nooit alleen uit!

In het programmaboekje najaar 2019 staan onder andere de volgende voorstellingen in het Parkgebouw: Jan Keizer en Anny Schilder van BZN, Danna Winner, regionaal theater uit Wierden Met Mekaa, Don KozakenChor, Lucas Jussen op piano en andere voorstellingen. Een enkele keer per jaar wordt vanuit regio Rijssen een museum bezocht met de Museum Plus Bus, een speciale samenwerking van MPB en Stichting Vier het Leven.

Persoonlijk
De kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aanpak en aandacht en het wegnemen van drempels. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen. De vrijwilligers bieden een ondersteunende arm en individuele aandacht om samen te kunnen genieten. Zoals een gast het vertelde: "Eigenlijk kon ik nergens meer naar toe, maar bij Vier het Leven wordt er voor me gezorgd, dat is erg fijn!"

Programmaboekje aanvragen
Ouderen, mantelzorgers en organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl. Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief een vaste bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.
 

Meer berichten
 
Auto zoeker