Afbeelding

Toptalent in actie op tennistoernooi

Algemeen

OLDENZAAL - De Oldenzaalse tennisclub Ready organiseert deze week weer de Broekhuis Peugeot ITF World Tour. Veel nationaal en internationaal tennistalent komt weer naar Oldenzaal voor een sportieve krachtmeting.

Maandag ging het toernooi al van start. Deze vrijdag staan de kwartfinales enkel en halve finales dubbel op het programma, met zaterdag de halve finales enkel en finales dubbel. Zondag sluit Ready het toernooi af met de finales enkel heren en dames. Het toernooi trekt dankzij het hoge niveau spelers uit heel Europa.

NextGen Lions
Peugeot en tennis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo steunt het merk vier aanstormende talenten, de 'NextGen Lions'. Tallon Griekspoor (21), Botic van de Zandschulp (23), Tim van Rijthoven (21) en Ryan Nijboer (19) zijn dan ook bij vele toernooien te bewonderen. Ryan Nijboer speelt ook mee in Oldenzaal.

Klantendag
Broekhuis Peugeot laat ook graag de klanten kennismaken met de tennissport. Zaterdag organiseren zij dan ook een klantendag; de bezoekers worden als VIP ontvangen, compleet met VIP-parkeerplaatsen en lunch in de VIP-tent. Naast dat zij de spannende finales van het toernooi live meemaken, kunnen ze ook zélf in actie komen. Zo is het unieke King of the Court tennisspel van de partij. Bezoekers kunnen hun tennisvaardigheden tonen tegen een unieke, interactieve tennismuur. Ook de sportieve Peugeot leeuw staat zélf op de tennisbaan!

NextGen Peugeot 208
Autobedrijf Broekhuis toont als hoofdsponsor van het toernooi uiteraard ook diverse nieuwe modellen uit Peugeot's gamma. Zo kunt u kennismaken met de Peugeot 208 NextGen Lions editie. De sportieve, dynamische hatchback is extra voordelig geprijsd met een uitgebreid optiepakket. Waaronder airco, cruise control, parkeersensoren achter, metaallak, een NextGen Lions mattenset en Peugeot Connect 3D Nav. Deze staat voor u klaar voor 17.590 euro of als private lease vanaf 279 euro per maand.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Peugeot Broekhuis ITF World Tour op: www.oltcready.nl. Kijk voor meer informatie over Peugeot ook op: www.broekhuis.nl/peugeot.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20