Afbeelding

Beleving Vakbeurs Kalkar

Algemeen

KALKAR - De Netwerkvloer is op dinsdag 10 en woensdag 11 september aanwezig als exposant op de Beleving vakbeurs in Kalkar.

De Beleving Vakbeurs in Kalkar wordt gehouden in attractiepark Wunderland Kalkar, een zeer passende locatie voor een beurs die gaat over leisure ofwel vrijetijdsbesteding. Het is de eerste keer dat deze beurs onder de naam Welt Der Freizeit wordt georganiseerd. De beurs heeft een zeer interactief karakter met vele demonstraties, zoals virtual reality, en trekt bezoekers die op enigerlei wijze te maken hebben met leisure.

Vernieuwd concept
Bezoekers van de beurs worden door De Netwerkvloer geïnformeerd over het vernieuwde concept. Natuurlijk blijft De Netwerkvloer ondernemers met elkaar in contact brengen door het organiseren van bijvoorbeeld speeddate sessies, exposantenavonden en een uitgebreid social media-programma. Tijdens de Beleving Vakbeurs kunnen bezoekers van de beurs kennismaken met De Netwerkvloer en zich ook inschrijven voor diverse events, zoals het ondernemersevent op 5 november in De Grolsch Veste. Verder heeft De Netwerkvloer mooie aanbiedingen, die alleen tijdens de beurs worden aangeboden.

Aanmelden
Wanneer de innovatieve producten en diensten van de grensoverschreidende recreatiebranche u trekt dan is een bezoek aan de Welt der Freizeit, de Beleving Vakbeurs, iets voor u. Om u aan te melden voor een gratis VIP-kaart gaat u naar https://registrieren.messekalkar.de/welt-der-freizeit/nl

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 6 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 7 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 12 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 13 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54