Afbeelding

Vrouwendag in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Het plaatselijke comité Rijssen van Woord&Daad organiseert op donderdag 19 september een interessante dag die u als vrouw zeker aan zal spreken.

Woord&Daad zet zich in voor de medemens door onder andere te investeren in de ontwikkeling van de agrarische sector en onderwijs in minder bedeelde landen. Dit doen ze met geld dat beschikbaar is gesteld door sponsoren en met de opbrengst van activiteiten.

Vrouwendag
De eerstvolgende activiteit is de Vrouwendag, die op donderdag 19 september om 10.00 uur begint. Na een warm welkom zal Joke Verweerd een lezing verzorgen. Daarna is er tijd voor een natuurwandeling en aansluitend is er een lunch. Deelnemers kunnen vervolgens aan de slag bij een workshop met bloemen. De afsluiting is om 15.30 uur. Dit alles zal plaatsvinden bij de Dagcamping De Borkeld in Holten. De opbrengst van deze dag zal bestemd zijn voor "schoon drinkwater Bangladesh". Aanmelden voor deze interessante activiteit kan via e-mail jannekepluimers@hotmail.com.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 12 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 16 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 19 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 19 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 21 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41