Afbeelding

Laatste puzzelrit van seizoen

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 21 september 2019 organiseert de Rijssense Motor Club de vierde en laatste puzzelrit van dit seizoen. Deze laatste rit is een middagrit!

U kunt starten aan deze puzzelrit tussen 14.30 en 15.00 uur bij café/restaurant 't Witte Hoes aan de Enterstraat. Deze rit voert de deelnemers grotendeels door het prachtige gebied van Rijssen.

Opdrachten
De route wordt verreden aan de hand van routeopdrachten, waarbij onder ander diverse puzzeltjes opgelost dienen te worden. Ook kunnen langs de route diverse afbeeldingen, miniatuurverkeersbordjes e.d. worden geplaatst, opletten dus. Naast het puzzelen zal er ook goed langs de route naar deze dingen uitgekeken moeten worden. Er wordt gereden volgens een reglement, deze is te vinden op de site: www.RMC-Rijssen.nl. Voor meerijdende kinderen is er een leuke zoekwedstrijd. Van de uitzetters zijn we gewend dat zij er een mooie rit van maken die ons brein weer op scherp zet. U wordt van harte uitgenodigd om eens mee te doen.

Sport- en tourklasse
De RMC, Rijssense Motor Club, is een vereniging die al vanaf 1945 puzzelritten organiseert die verreden worden op Koningsdag en een aantal zaterdagen in de gemeente Rijssen-Holten. Er wordt gereden in twee klassen, namelijk de sportklasse, deze is voor ervaren deelnemers, en de toerklasse, deze is voor minder ervaren deelnemers.

Winnaars 29 juni
Winnaars rit van de rit van 29 juni 2019 waren in de Sportklasse op de 1e plaats J. Hamminken, op de 2e plaats J. Traa en op de 3e plaats R. Koster en in de toerklasse op de 1e plaats W. Slagman, op de 2e plaats Het Vriendenteam en op de 3e plaats G. Poortman.

Voor elk deelnemend kind is er een prijsje na afloop.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20