Afbeelding

Niek Wessels Personal Training officieel Erkend Leerbedrijf

Algemeen

RIJSSEN - NIek Wessels Personal Training (NWPT) is officieel Erkend Leerbedrijf geworden.

Het schildje met daarop het predicaat Erkend Leerbedrijf heeft nog geen vaste plek gekregen, maar de erkenning is in elk geval binnen.

Kwaliteit
Directeur Niek Wessels (rechts op de foto) van Niek Wessels Personal Training is blij met de erkenning. "Het zegt iets over de kwaliteiten van onze onderneming. Die zijn blijkbaar zódanig dat sportopleidingen hun studenten graag naar ons toe willen sturen die hier hun praktijkstages lopen om zo hun kennis en vaardigheden te vergroten." Stagiaire Daniëlle Smit (links op de foto) is op dit moment werkzaam bij Niek Wessels en dat bevalt haar uitstekend. Daniëlle studeert aan de CIOS, het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders.

Leeromgeving
De erkenning als leerbedrijf betekent ook dat je in staat bent studenten een goede leerplek aan te bieden. "Ze moeten werk doen dat past bij hun opleiding en je moet als onderneming ook de tijd willen nemen om je stagiaires op een goede manier te begeleiden."

Personal
Niek Wessels Personal Training is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een team van maar liefst elf mensen. Het succes van NWPT zit hem in de persoonlijke begeleiding van mensen die al van alles hebben geprobeerd om op een gezond gewicht te komen, maar die het maar niet wil lukken om dat op eigen kracht te doen.

Maatwerk
NWPT levert maatwerk. "Na een intakegesprek weten wij precies wat het eet- en leefpatroon van onze cliënt is en daar stemmen we het dieet en het sportieve trainingstraject helemaal op af. Geen crashdieet, want dat werkt op langere termijn niet. Maar wij maken onze cliënten bewust van hun voedsel en eetgewoontes. Daarnaast werken we aan conditieverhoging, zodat je je ook lichamelijk fit gaat voelen. Ons doel is om te voorkomen dat je terugvalt in je verkeerde gewoontes en dat je op je gezonde gewicht blijft."

Afbeelding
De Nationale Molendag 57 minuten geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 19 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 20 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 21 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00