Afbeelding

RIJSSEN OP IJS

Algemeen

Er komt een echte ijsbaan op het Hoge Wal plein. Van 13 december t/m 4 januari 2020 kan iedereen op of naast het ijs veel plezier beleven! De werkgroep, bestaande uit Jan Eshuis en Ard Wessels (Habi), Mark van den Dijk (skeelervereniging Rijssen), Harold Derksen (Brasserie de Hoge Wal), zijn zeer enthousiast en druk met de vele voorbereidingen.

De komende weken worden winkels en bedrijven benaderd om de begroting rond te krijgen. Een ijsbaan is erg kostbaar maar zorgt voor enorm veel sfeer in de decembermaand in hartje Rijssen. De werkgroep is erg blij dat Rabobank Rijssen- Enter haar naam verbindt aan de ijsbaan. Rijssen op IJS, aangevroren door Rabobank Rijssen-Enter! Hoe leuk is dat? Heb je vragen of wil je als sponsor ook een steentje bijdragen aan de ijsbaan? Neem dan contact op met Jan Eshuis (06-22975147) of Ard Wessels (06-53930277).

Lees 18 oktober meer over Rijssen op IJS in Hart van Rijssen. Uiteraard geven wij u met regelmaat een update van alle leuke nieuwtjes over Rijssen op IJS. Online of middels uw huis-aan-huis krant.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 20 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 22 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20