Afbeelding

De Netwerkvloer organiseert hét ondernemersevent

Algemeen

ENSCHEDE - Ondernemers uit de hele regio komen op dinsdag 5 november bijeen in de Grolsch Veste. Dan organiseert De Netwerkvloer namelijk hét ondernemersevent. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en leuke contacten op te doen.

Deelnemen aan de Netwerkvloer biedt vele mogelijkheden. Zo is er een grote diversiteit aan branches aanwezig, zowel binnen als buiten uw bedrijfstak. Dankzij een goede begeleiding voor en tijdens het ondernemersevent haalt u het meeste uit deze bijeenkomst. U maakt meteen deel uit van een effectief zakenplatform.

Programma
Deelnemers aan het ondernemersevent kunnen deelnemen aan diverse plenaire kennissessies en er zijn diverse inspirerende sprekers geboekt voor deze middag. Ook staan in totaal vijf contactmomenten met andere ondernemers gepland. Het ondernemersevent heeft een 'all inclusive' concept, inclusief lunch en diner. U kunt zich zo volledig en zorgeloos richten op de presentatie/acquisitie van uw bedrijf, producten en diensten tijdens het evenement.

Brede bekendheid
Om het ondernemersevent breed onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk ondernemers is ook een uitgebreide social media campagne opgezet. Dit ter ondersteuning van uw uitnodigingen aan zakenrelaties om óók het evenement te bezoeken. Verder is er op 28 oktober, een week voorafgaand aan het evenement, een exposantenavond met sprekers en de mogelijkheid om kennis te maken met mede-exposanten. U kunt verder deelnemen aan de landelijke community op het platform voor ondernemers dat de Netwerkvloer heeft.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie over de Netwerkvloer en het ondernemersevent op: www.denetwerkvloer.nl/informatie of voor aanmelding: www.denetwerkvloer.nl/deelnemen

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 22 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20