Afbeelding
Foto: Mana van Dam, Mana van Dam

Muzikaal december bij ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Het ZINiN Theater in Nijverdal heeft voor het einde van het jaar nog een aantal muzikale verrassingen voor bezoekers. Voor de decembermaand staan er grote artiesten op de agenda van het theater.

Op vrijdagavond 13 december kan het publiek genieten van de singer-songwriter tunes van Michael Prins, bekend van het TV programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Zijn talenten als singer-songwriter bewees hij daar door het tweede seizoen van het programma te winnen en door te breken met de hit 'Close To You' waarmee hij de jury van het programma aanvankelijk overtuigde tijdens z'n auditie. Sindsdien is hij goed op weg en heeft z'n repertoire uitgebreid met prachtige nummers. Nu staat hij op de bühne van de Smidse met zowel bekende nummers als 'Lost in Your Love' en 'Fear Not' en nieuwe muziek.

JB Meijers
Een week later, op vrijdagavond 20 december, is de Smidse het terrein van muzikant JB Meijers. Hoewel de naam niet bij iedereen bekend is, is de muziek dat wel. Hij maakte onder andere deel uit van The Common Linnets en De Dijk. Maar hij heeft ook meegewerkt aan het succes van Acda en de Munnik, Go Back To The Zoo, Frank Boeijen, Bløf, Solomon Burke, The Mercury Rev, Posies, het Mongoolse Hanggai, Peter Maffay en vele, vele anderen.

Hoe muzikaal Meijers zelf is, hoor je tijdens deze tournee. Hij zal werk spelen van z'n solo-albums, met dit keer speciale aandacht naar de zogenaamde deltablues. Wat heeft Meijers gemeen met de bluesmuzikanten van Mississippi? Je hoort deze bijzondere samensmelting bij de Smidse op vrijdag 20 december.

Kaarten
Het ZINiN theater brengt deze en nog veel meer artiesten naar Nijverdal. Kaarten voor bovenstaande optredens zijn te bestellen via www.zinin.com. Kaarten kopen kan ook aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info Nijverdal.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 11 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 15 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 18 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 18 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 20 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41