Afbeelding

Alpha gaat van start in Enter met een introductie-avond

Algemeen

ENTER - Ontmoeten, vragen, ontdekken - dat kan op Alpha. De Alpha cursus is een introductie in het christelijk geloof en wordt dit voorjaar opnieuw in Enter aangeboden. Deze keer in Eetcafé 't Zumpke.

Wereldwijd hebben ruim 29 miljoen mensen Alpha meegemaakt in meer dan 100 talen. Op dinsdag 11 februari is de introductie-avond van Alpha. Je bent dan van harte welkom om even te checken of deze cursus iets voor jou is. Zo ja, dan kun jij je opgeven voor de overige interactieve, gezellige bijeenkomsten. Je ontdekt dan als deelnemer wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort inspirerend verhaal en in elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, waarover je kunt doorpraten in kleinere groepen," aldus Gert Oosterveld.

Introductie
Ontdek het zelf en kom vrijblijvend naar de Alpha introductie-avond op dinsdag 11 februari 20.00 uur in Eetcafé het Zumpke, Dorpstraat 52, 7468 CL Enter. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, iedereen is van harte uitgenodigd. Na deze introductie-avond kun je besluiten of je verder wilt deelnemen, want vanaf maandag 24 februari 18.30 uur zal de Alpha officieel starten. Daarna op dinsdag van 18.30u tot uiterlijk 21.00u.
Meer informatie
Er is ruimte voor al je vragen. Meld je aan op www.reggestroom.com/alpha of bel voor meer informatie met Gert Oosterveld : 06-417 411 01. Deze Alpha Cursus is een initiatief van Reggestroom.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 10 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 12 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 16 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 18 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54