Afbeelding

Triathlon Holten is toch niet onopgemerkt voorbij gegaan

Algemeen

HOLTEN - De Triathlon Holten ging dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen en onzekerheden besloot de Stichting Triathlon Holten tot een afgelasting van de 36ste editie. Dat betekende echter niet dat het triatlonweekend dit jaar onopgemerkt voorbij ging.

In het weekend waarin de Triathlon Holten oorspronkelijk gepland stond – vrijdag 19 en zaterdag 20 juni – werd er namelijk volop aandacht besteed aan het sportieve evenement. Zo schonk RTV Oost op zaterdag aandacht aan de Triathlon Holten in de nieuwsuitzending van 20.00 uur. Ook de eigen social mediakanalen van de Triatlon Holten stonden het hele weekend in het teken staan van het triathlongevoel. Op de Facebook- en Instagrampagina van de Triathlon Holten deelden al verschillende personen hun ervaringen en visies op de wedstrijd in het Sallandse dorp. Onder meer Rachel Klamer en Richard Murray (internationale triatleten), Arco Hofland (burgemeester van de gemeente Rijssen-Holten) en Martin Pieters (voorzitter van de Stichting Triathlon Holten) kwamen daarbij aan het woord.

Vrijwilligers
Daarnaast wil het bestuur van de Stichting Triathlon Holten de ruim 900 vrijwilligers bedanken voor het feit dat zij ook dit jaar klaar stonden om het evenement in goede banen te leiden. Alle vrijwilligers van de Triathlon Holten hebben daarom een tegoedbon ontvangen waarmee zij vier tompoucen konden afhalen bij Echte Bakker Nijkamp aan de Dorpsstraat in Holten.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 9 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 14 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 16 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 17 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 18 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41