Afbeelding
Foto: LE

Adopteer een rotonde in Rijssen-Holten dit jaar

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten biedt dit jaar weer de diverse rotondes aan ter adoptie. Hiermee slaat de gemeente twee vliegen in één klap: de rotondes worden mooi onderhouden en het kost de gemeente niets. Bovendien kunnen de adopterende instanties zichzelf ook leuk promoten op de rotondes.

De volgende rotondes zijn beschikbaar voor adoptie door plaatselijke bedrijven, organisaties, instellingen of stichtingen. In Rijssen: rotondes Enterstraat - Karel Doormanstraat. Wijnand Zeeuwstraat - Markeloseweg. Holterstraatweg - Roelf Bosmastraat en: Laan oud-Indiëgangers - Sporthal De Stroekeld. In Holten is één rotonde beschikbaar ter adoptie: Larenseweg - Beusebergerweg.

Mooie opzet
Goed onderhouden rotondes zijn een belangrijk visitekaartje voor de gemeente Rijssen-Holten en de ondernemers die hier gevestigd zijn. Het uitbesteden van het onderhoud aan bedrijven kan het aanzien van de openbare ruimte verbeteren. Zo is de gemeente immers vooral gericht op basaal onderhoud, terwijl een hoveniersbedrijf hier bijvoorbeeld een echt kunstwerk van kan maken.

Adoptie en vragen
Belangstellenden hebben nog tot deze vrijdag 3 juli de tijd om zich aan te melden. Stuur hiervoor een email naar f.oldehendriman@rijssen-holten.nl.. Geef hierin aan naar welke rotonde uw voorkeur uitgaat. Bij vragen kunt u hem bellen op: bel: 06-51963509

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 8 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 13 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 15 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 16 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 17 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41