Afbeelding

Gemeente spoort aan: ga fietsen in zomer!

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - De zomer is weer begonnen en de eerste tropische dagen liggen al weer achter ons. Er is in Rijssen-Holten veel te beleven en mooie natuur te ontdekken. Zo adviseert de gemeente om ook eens op de fiets de omgeving te verkennen.

Veel mensen zoeken verkoeling, wat ook dicht bij huis goed te vinden is. Ontdek bijvoorbeeld eens de Holterberg; een prachtig koele plek. Volgens de gemeente is de temperatuur in het bos al snel zo'n 5 graden lager dan in de bebouwde kom van Holten en Rijssen. Ook het eigen achterland is mooi te ontdekken; zoals de landerijen van de Borkeld. Geniet volop van het typische coulissenlandschap aan de westkant van Holten of verken het Reggegebied aan de oostkant. Mocht je op een warme dag een koele duik nodig hebben, fiets dan eens naar recreatieplas De Domelaar, net op de gemeentegrens, of naar ’t Grasbroek in Bornerbroek. Op deze manier hoef je op een warme dag niet een halve dag in de auto richting het strand en bespaar je brandstof- en parkeerkosten. Goed voor het milieu zo’n dagje uit in eigen huis, zo is de boodschap. Kijk ook op: www.fietsnetwerk.nl

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 20 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 21 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20