Bijbelstudies van start

RIJSSEN - Bekijk en luister de achtste Powerpoint Bijbelstudie op de site van Jeruël; duur: 20 min. Paulus noemt Timotheüs in 2Tim2: ‘mens Gods!’ Elke gelovige wordt zo’n mens Gods: welkom in de strijd.

Aan het begin van de oorlog zei Churchil: “Ik heb jullie Engelsen niets te beloven, dan bloed zweet en tranen! Dit is wat jullie te wachten staat!” Paulus zegt: ‘denk erom, het is niet gemakkelijk om een christen in deze wereld te zijn, maar er is een zegen aan verbonden.’ 11 september hopen ze werkelijk de Bijbelstudie in gebouw Jeruël te houden op de andere vrijdagavond. Tijd: 19.00 tot 20.00 uur. Deze twintigminutenstudies starten dan met een nieuwe serie: de brief aan de Hebreeën.

In gebouw Jeruël
De Bijbelstudies traditiegetrouw gaan van start op vrijdag 14 augustus. Evangelist Roel Bartels spreekt dan over een Koninklijke uitnodiging, naar aanleiding van Mattheüs 22:1 – 14. Deze avond begint om 20.00 uur. Koffie & thee wordt alleen vóór 20.00 uur geschonken. De gebedskring is elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kan met zo'n 20-25 mensen per avond in gebouw Jeruël worden samengekomen. Opgave voor uw komst is gewenst, www.jeruelrijssen.nl. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

Meer berichten