Uitdagingen voor iedereen bij Totalfit2020

RIJSSEN/ENTER - Iedereen weet dat bewegen goed is voor het lichaam, maar zeker ook voor de mentale gezondheid. Vaak is het beginnen met sporten niet het probleem, maar juist het blijven sporten. Het enthousiasme van Ilja van den Hurk van Totalfit2020 helpt je hierbij en zorgt dat je sporten superleuk blijft vinden en dus blijft volhouden.

Ilja geeft al sinds 1992 les en mag dus een zeer ervaren trainster genoemd worden, waarvan al zeker elf jaar als ZZP’er. Ze werd normaal ingehuurd door sportscholen zoals USA in Rijssen e.a. , maar mede door corona werden die mogelijkheden beperkt. Sindsdien geeft ze outdoor lessen en biedt zeer veelzijdige trainingen aan voor jong en oud, getraind of ongetraind. Wat dacht je van Pump-it? Kracht oefeningen op gave muziek waarbij gewerkt wordt om het lichaam sterker en strakker te krijgen. Dit overigens zonder ingewikkelde choreografieën, maar met veel gezelligheid. Daarnaast is er ook een work-out genaamd TotalFit. Dit is een veelzijdige les, waarvan de naam het al zegt… je hele lichaam wordt getraind. Ook hierbij geldt dat het voor iedereen te doen is en je het zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Tevens zijn er nog vele andere lessen, dus voor elk wat wils.

Op het programma
Sinds afgelopen maandag kan alle informatie gevonden worden op www.totalfit2020.nl . Hier vind je alle trainingen die Ilja geeft en wat je tijdens zo’n training kan verwachten. Sowieso blijft Ilja buiten les geven in het Volkspark in Rijssen en vanaf 1 oktober, wanneer de verbouwing klaar is, gaan er ook lessen plaatsvinden bij Perron 84 in Enter. Op 2 september wordt in het Volkspark te Rijssen het nieuwe rooster voor de groepslessen gelanceerd op een feestelijke wijze, waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat (zie haar website onder nieuws). Ook zit hier weer een leuke actie aan vast waarbij je 1 les gratis krijgt.

Meer informatie
Je zit niet vast aan een abonnement, want Ilja werkt met losse lessen en 10-, 15- en 20-rittenkaarten. Deze zijn een jaar geldig. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje op haar website www.totalfit2020.nl, stuur een e-mail naar sportandspirits@gmail.com of bel met 0646611812.

Meer berichten