Dagelijks een heerlijke warme maaltijd op tafel

RIJSSEN - Familiebedrijf Gotink Catering breidt per één oktober uit richting regio Rijssen. Dat betekent dat Rijssenaren binnenkort ook kunnen genieten van de maaltijdservice van Gotink.

De maaltijdservice van Gotink is de laatste jaren enorm gegroeid, vooral door de goede kwaliteit. “Kwaliteit staat bij ons voorop”, zegt directeur Bert Gotink van het Deventerse familiebedrijf hierover. “Wij eten de maaltijden zelf ook dagelijks en dat moet gewoon goed zijn. Steengoed.” Drie professionele horecakoks bemannen de keuken van Gotink Catering zes dagen per week en zien de uitdaging vooral in het blijven verrassen. “Laatst hadden we eendenbout met zuurkool op het menu staan, heerlijk, echt, maar zou zelf nooit deze combinatie bedacht hebben”, zegt zoon Roy. Af en toe kun je je dus flink laten verrassen, maar dagelijks is één van de twee geserveerde menu’s het oer-Hollandse aardappels, vlees, groente.

Bezorging
Nu ook in Rijssen kunnen maaltijden warm aan huis bezorgd worden voor € 8,50 of koelvers aan huis voor € 6,75. Gotink werkt met vaste bezorgers, zodat de mensen een vertrouwd gezicht aan de deur krijgen. Bezorgers die nog tijd hebben voor een praatje en die af en toe een oogje in het zeil kunnen houden. Daarnaast werkt Gotink vaak samen met lokale thuiszorg organisaties. “Als je meerdere malen per week bij iemand aan huis komt kun je voor de thuiszorg een belangrijke signaleerfunctie vervullen”, zegt directeur Bert Gotink hierover.

Waarom Rijssen
Meerdere malen werd er bij Gotink gevraagd of ze ook warme maaltijden bezorgden in Rijssen. “Vroeger verzorgden de verzorgingstehuizen het Tafeltje-dekje, maar die zijn daar vaak mee gestopt,” legt directeur Bert Gotink uit, “maar dat betekent niet dat er geen behoefde meer is aan warme maaltijden aan huis. Integendeel zelfs, mensen blijven namelijk langer thuis wonen.” Gotink Catering is dus eigenlijk het tafeltje dekje van nu. En dat komt dus ook weer beschikbaar in de Regio Rijssen.

Waarom Gotink
De vraag is natuurlijk, waarom zou u voor de maaltijden van Gotink kiezen? “Tja, die vraag kan alleen maar beantwoord worden door gewoon zelf te proeven! Maar we bestaan al meer dan 35 jaar, dus we doen vast iets goed”, lacht zoon Roy. Gelukkig kan dat nu voordelig. Met ingang van oktober kunnen Rijssenaren drie koelversmaaltijden voor € 10,- proberen of vijf maal een warme maaltijd voor € 25,-.

Opgeven of informatie aanvragen kan vanaf heden via: 0570-626606, info@gotink.nl of https://gotink.nl/proef/

Meer berichten
 
Auto zoeker