Afbeelding

The Big Draw in het Natuurmuseum

Algemeen

HOLTEN - Natuurmuseum Holterberg staat in de maand oktober in het teken van de The Big Draw. Een jaarlijks terugkerend internationaal tekenfestival. Het is in 2020 in Londen van start gegaan en loopt inmiddels over de hele wereld.

De gedachte achter The Big Draw is dat tekenen mensen bewust maakt van de wereld om hen heen. Het museum op de Holterberg doet voor het derde jaar mee. Vorig jaar was The Big Draw een groot succes. Van een kunstenaar die achter een ezel voor een van de diorama’s zat tot een klein meisje dat languit op de grond de mooiste fantasiedieren lag te schetsen. Het Natuurmuseum nodigt jong en oud uit om te komen tekenen. Neem een schetsboek en tekenmateriaal mee. Heb je dit niet, dan stelt het Natuurmuseum tekenmateriaal gratis ter beschikking. Er is een wand ingericht waarop je je tekening mag tentoonstellen. Kosten: entree museum. Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12, 7415 JL Holten, www.museumholterberg.nl, T 0548-361979, E info@musuemholterberg.nl

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 16 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 22 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren
Afbeelding
Super die Super Super gisteren