Afbeelding

Spetterende online modeshow bij de Hoge Wal in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - “Moeten we dan om 06.00 uur al uit bed?” Met stralende ogen van enthousiasme keken de jonge meiden naar Fernanda, die vertelde dat ze een ware videoclip op gingen nemen in winkelcentrum de Hoge Wal in Rijssen. Maar ja, daar moet je wél wat voor overhebben; de opnames begonnen al om 07.00 uur om het winkelend publiek niet teveel te ‘storen’.

Normaal organiseert de Hoge Wal in Rijssen een fysieke najaarsmodeshow op het plein, maar gelet op de coronamaatregelen is gekozen voor een videoclip online. De kinderen showen al dansend door het winkelcentrum de nieuwste mode en laten ook de winkels zelf zien. “Een geweldig initiatief”, aldus Fernanda, “Ik heb er geen seconde over getwijfeld. Dat zijn nu de mooie samenwerkingen die er soms ontstaan. En na al vele jaren weet ik dat het goed komt wanneer we samen een plan als dit opzetten. Ook met weinig tijd, dus plannen maar!”

Online modeshow
Het thema van dit moment is natuurlijk zoveel mogelijk coronaproof te werken. En hoe kan dat nu beter dan met een online modeshow. In samenwerking met de Hoge Wal en Dance by Fernanda ontstond het plan om de kleding en attributen van Scapino, Zeeman, Cigo, Shoeby, Norah, Jasmijn Lingerie en de Brasserie de Passage te showen via een online modeshow/dansclip. Met een geweldige groep enthousiaste kinderen en gemotiveerde tienermeiden zijn de videoclips inmiddels opgenomen. Met als resultaat een prachtige samenvatting van wat deze winkels te bieden hebben.

Bekijk de modeshow!
Deze donderdag 24 september is de modeshow online gegaan op het YouTube-kanaal van Dance by Fernanda. Maar ook op de Facebookpagina ‘HogeWal’, de benoemde winkels en door Dance by Fernanda zal er volop gepromoot worden. Houd deze goed in de gaten en bekijk zeker de video’s, want er zitten een aantal mooie kortingscodes in verwerkt.


Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 13 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 18 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 20 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 21 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 22 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41