Afbeelding

Muziekvereniging Wilhelmina zoekt stemmen ClubSupport

Algemeen

RIJSSEN - Afgelopen weken startte de Rabo ClubSupport Campagne van Rabobank. Ook Muziekvereniging Wilhelmina doet mee. Muziekvereniging Wilhelmina groeit al jaren door. Afgelopen september startten bijvoorbeeld 10 nieuwe kinderen op AMV (Algemene Muzikale Vorming). Deze AMV’ers mogen na een jaar een instrument kiezen dat ze graag willen leren.

Om alle kinderen een instrument te kunnen bieden, heeft de vereniging nieuwe instrumenten nodig. Met het opgehaalde geld van de Rabo ClubSupport Campagne spaart de vereniging voor de aanschaf en het onderhoud van muziekinstrumenten. Zo kan de vereniging, nu en in de toekomst, muziek blijven maken voor de Rijssense samenleving. Helaas kunt u alleen stemmen als u klant bent van de Rabobank. Bent u lid? U kunt als volgt stemmen: log in op de Rabo App of via de website van de Rabobank. Ga naar ‘Zelf regelen’. Kies voor ‘Mijn lidmaatschap’ en vervolgens voor Rabo ClubSupport. Je kunt hier drie tot vijf clubs en vereniging selecteren en uw stemmen verdelen.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 4 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 6 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20