Afbeelding

Wedstrijd: Wierdens Duurzame Plaatje

Algemeen

WIERDEN - Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter haalt jongeren uit de lockdown! Zij organiseren nu een fotowedstrijd met als thema: ‘Het Wierdens Duurzame Plaatje’.

Jongeren hebben het moeilijk en voelen zich opgesloten. Daarom organiseert SDEWE een fotowedstrijd voor jongeren van 8 tot 18 jaar. Dus jongeren kunnen nu naar buiten en mooie plaatjes maken. Vind je het leuk om te fotograferen? Woon je in de gemeente Wierden? Dan is dit je kans om weer naar buiten te gaan en een mooie prijs te winnen! Ter gelegenheid van de uitbreiding van zonnepark De Groene Weuste stelt SDEWE een participatie van 1 zonnepaneel ter waarde van 250 euro beschikbaar. Ook wordt je foto afgedrukt op canvas en krijgt hij een mooi plekje. De foto moet in de gemeente Wierden worden gemaakt. De foto gaat over een duurzaam onderwerp, zoals: energie en warmte, natuur, afval, water of eten. Alle voorwaarden kun je vinden op www.duurzaamwierdenenter.nl. Je kunt de foto tot 1 juni insturen naar duurzaamwierdenenter@gmail.com.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 10 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 14 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 17 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 17 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 19 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41