Duizendste lid SGP Rijssen-Holten in zonnetje gezet

Duizendste lid SGP Rijssen-Holten in zonnetje gezet

RIJSSEN - De kiesvereniging van SGP Rijssen-Holten heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: deze heeft nu maar liefst duizend leden.

Om dit mooie feit te vieren werd het duizendste lid afgelopen zaterdag even passend in het - winterse - zonnetje gezet. SGP-bestuurslid Sander Schulenburg overhandigde een heerlijke taart aan de familie Averink. “Met en voor onze trouwe en grote achterban hopen we ook de komende tijd het SGP geluid weer te laten horen, zeker nu ook de campagne voor de tweede kamer volop aan de gang is”, aldus de lokale SGP.

Uitdagende tijd
Van oudsher scoort de SGP als behoudende, christelijke partij goed in gemeenten met een sterke christelijke achtergrond. Ook landelijk weet de partij zich, ondanks een steeds groter, divers politiek aanbod, goed staande te houden. In de Tweede Kamer heeft de SGP op dit moment drie zetels. In de Eerste Kamer zijn dit er twee. Sinds 1922 tot nu is de SGP onafgebroken vertegenwoordigd geweest in de Tweede Kamer; een unicum in het politieke landschap. Landelijk telt de SGP nu iets minder dan 30.000 leden die hen steunen.

Meer berichten
 
Auto zoeker