De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.
De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.

Rijssen maakt zich op voor het Bedrijfsvoetbaltoernooi

Sport

RIJSSEN - Het Bedrijfsvoetbal Rijssen gaat op 27 mei van start op het sportcomplex van SV Rijssen. Dit jaar verwelkomt de organisatie een recordaantal van 48 teams, wat zorgt voor meer wedstrijden en voetbalplezier dan ooit tevoren.

De zomeravondcompetitie duurt vier weken en vormt een mooie afsluiting van het reguliere seizoen. Niet voor niets is het toernooi al sinds 2005 een bekend begrip in Rijssen en omstreken. 

De wedstrijden vinden plaats van 19.00 tot 21.00 uur, met elk team dat twee wedstrijden van 25 minuten per avond speelt. De speelavonden zijn op 27 en 29 mei, 3, 5, 10, 12, 17 en 18 juni. De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni, en wordt gevolgd door een eindfeest. En wat is een feestje zonder muziek en voetbal op groot scherm? DJ Matto zal aanwezig zijn, en bezoekers kunnen gezamenlijk de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk volgen via een groot scherm. 

Op maandag 27 mei om 19.00 uur wordt er afgetrapt met de prestatiepoule en enkele teams uit de bedrijfspoules. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Dit jaar maakt het Bedrijfsvoetbaltoernooi Rijssen gebruik van de Tournify-app om het toernooi bij te houden. Met deze handige app kanu iedereen eenvoudig hun team volgen, zien wanneer zij moeten spelen en de standen en uitslagen van alle wedstrijden bekijken. Download de app via de App Store of Google Play Store en zoek naar ‘Bedrijfsvoetbal Rijssen’ voor alle informatie. Of bezoek: www.tournify.nl/live/bvr2024 

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 2 uur geleden
Afbeelding
Kids Challenge op het BikePark 21 uur geleden
Stichting Parkgebouw Rijssen krijgt 7.712 euro subsidie uit het Cultuurbudget.
Subsidie uit Cultuurbudget voor vijf organisaties 18 mei, 09:47
Afbeelding
Teams De Waerdenborch houden benefietavond 17 mei, 18:36
Verliepen de Oranjedagen overdag zeer goed. 's Avonds maakten sommige jongeren er een potje van door overmatig alcohol- en drugsgebruik.
Buitensporig alcohol- en drugsgebruik 17 mei, 11:35
Kom van alles te weten over uilen en muizen.
Kom uilenballen uitpluizen in het Natuurmuseum 17 mei, 08:40
Welk koppel waar mag vissen wordt voor de wedstrijd door loting bepaald.
Ons Vermaak houdt koppelwedstrijd 16 mei, 18:18
De bibliotheek heeft ook veel boeken met extra grote letters.
De Bibliotheek is er voor iedereen en zeker ook voor ouderen 16 mei, 12:12