De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.
De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.

Rijssen maakt zich op voor het Bedrijfsvoetbaltoernooi

Sport

RIJSSEN - Het Bedrijfsvoetbal Rijssen gaat op 27 mei van start op het sportcomplex van SV Rijssen. Dit jaar verwelkomt de organisatie een recordaantal van 48 teams, wat zorgt voor meer wedstrijden en voetbalplezier dan ooit tevoren.

De zomeravondcompetitie duurt vier weken en vormt een mooie afsluiting van het reguliere seizoen. Niet voor niets is het toernooi al sinds 2005 een bekend begrip in Rijssen en omstreken. 

De wedstrijden vinden plaats van 19.00 tot 21.00 uur, met elk team dat twee wedstrijden van 25 minuten per avond speelt. De speelavonden zijn op 27 en 29 mei, 3, 5, 10, 12, 17 en 18 juni. De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni, en wordt gevolgd door een eindfeest. En wat is een feestje zonder muziek en voetbal op groot scherm? DJ Matto zal aanwezig zijn, en bezoekers kunnen gezamenlijk de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk volgen via een groot scherm. 

Op maandag 27 mei om 19.00 uur wordt er afgetrapt met de prestatiepoule en enkele teams uit de bedrijfspoules. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Dit jaar maakt het Bedrijfsvoetbaltoernooi Rijssen gebruik van de Tournify-app om het toernooi bij te houden. Met deze handige app kanu iedereen eenvoudig hun team volgen, zien wanneer zij moeten spelen en de standen en uitslagen van alle wedstrijden bekijken. Download de app via de App Store of Google Play Store en zoek naar ‘Bedrijfsvoetbal Rijssen’ voor alle informatie. Of bezoek: www.tournify.nl/live/bvr2024 

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 14 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 20 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 22 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42