Afbeelding

Leerlingen krijgen rugtas van Oranjevereniging Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Na een hele spannende laatste ronde heeft de Oranjevereniging Rijssen als cultureel goed doel van Businessclub de Tijd een cheque mogen ontvangen ter waarde van €2.500,-! Met dat bedrag hebben zij oranje rugzakjes kunnen uitdelen aan de basisschoolleerlingen in Rijssen.

Elk jaar zet de Oranjevereniging Rijssen zich in voor een maatschappelijk doel, in 2020 zijn de bestuursleden op bezoek gegaan bij bewoners van verzorgingshuizen en hebben daar Oranje petit fourtjes aangeboden. Dit jaar wilde ze zich inzetten voor de jeugd. De spelletjes tijdens Koningsdag zijn komen te vervallen en ze wilden toch iets voor de jeugd doen met de cheque die ze hebben mogen ontvangen van de Businessclub de Tijd.

Rugzakjes
23 april was het moment dat de Oranjevereniging Rijssen op de Klim-Op school welkom was voor het officieel ontvangen van de cheque door Jan Willem ter Harmsel, maar nog belangrijker voor het uitdelen van de eerste rugzakjes. Twee jonge leerlingen hebben van Olav Roeterdink de allereerste rugzakjes mogen ontvangen. Deze en volgende week zullen alle Rijssense basisschool leerlingen via hun school een rugzakje ontvangen. Mocht je geen rugzakje hebben ontvangen, dan zijn er nog enkeleop reserve. Deze mogen afgehaald worden bij In Person in Rijssen.

Het bestuur van de Oranjevereniging wenst iedereen in deze periode alle gezondheid en sterkte toe!

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 20 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 21 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20