Leerlingen krijgen rugtas van Oranjevereniging Rijssen

RIJSSEN - Na een hele spannende laatste ronde heeft de Oranjevereniging Rijssen als cultureel goed doel van Businessclub de Tijd een cheque mogen ontvangen ter waarde van €2.500,-! Met dat bedrag hebben zij oranje rugzakjes kunnen uitdelen aan de basisschoolleerlingen in Rijssen.

Elk jaar zet de Oranjevereniging Rijssen zich in voor een maatschappelijk doel, in 2020 zijn de bestuursleden op bezoek gegaan bij bewoners van verzorgingshuizen en hebben daar Oranje petit fourtjes aangeboden. Dit jaar wilde ze zich inzetten voor de jeugd. De spelletjes tijdens Koningsdag zijn komen te vervallen en ze wilden toch iets voor de jeugd doen met de cheque die ze hebben mogen ontvangen van de Businessclub de Tijd.

Rugzakjes
23 april was het moment dat de Oranjevereniging Rijssen op de Klim-Op school welkom was voor het officieel ontvangen van de cheque door Jan Willem ter Harmsel, maar nog belangrijker voor het uitdelen van de eerste rugzakjes. Twee jonge leerlingen hebben van Olav Roeterdink de allereerste rugzakjes mogen ontvangen. Deze en volgende week zullen alle Rijssense basisschool leerlingen via hun school een rugzakje ontvangen. Mocht je geen rugzakje hebben ontvangen, dan zijn er nog enkeleop reserve. Deze mogen afgehaald worden bij In Person in Rijssen.

Het bestuur van de Oranjevereniging wenst iedereen in deze periode alle gezondheid en sterkte toe!

Meer berichten
 
Auto zoeker