Afbeelding

Kantoor Palazzo geopend door burgemeester Arco Hofland

Algemeen

HOLTEN - De verhuizing ging maar over een korte afstand, maar voor Martin Kemper, eigenaar van Palazzo, en zijn medewerkers biedt het nieuwe onderkomen de kans om te groeien. Palazzo is nu gevestigd aan Oranjestraat 40 in Holten. Een monumentaal pand vanwaaruit nu de diensten architectuur, engineering en bouwmanagement worden aangeboden. Het monumentale pand Villa Sophia uit 1882 werd door burgemeester Hofland geopend. Ondanks dat er weinig mensen bij aanwezig konden zijn, was het toch een feestelijke gebeurtenis.

Dat Kemper het zo ver zou schoppen, misschien wel tegen de verwachtingen in, heeft hij voor elkaar gekregen door door te zetten. Hij werd na de basisschool naar de LTS gestuurd en koos de richting bouw, daarna volgde de MTS en in de avonduren de Hogere Technische School in Amsterdam.

Start in Duiven
In 2002 is hij met Palazzo gestart in Duiven. Eerst als eenmanszaak en daarna kwamen er meer personeelsleden, een architect, een tekenaar en een secretaresse. De groei ging verder met uitbreiding naar Amerongen en Holten én meer personeel. Inmiddels telt Palazzo 35 medewerkers. Gezamenlijk maken zij ontwerpen, werken ze bouwplannen uit en sturen zij projecten aan. Palazzo kent diverse diensten en diverse opdrachtgevers. Zo kloppen particulieren aan voor een woning, maar ook ondernemers voor een recreatiepark.

Binding Holten
Dat Kemper Holten een warm hart toedraagt, blijkt wel uit het feit dat Palazzo is verhuisd binnen Holten en dan ook nog naar een groter pand om voorbereid te zijn op de toekomstige groei. De binding blijkt verder uit de sponsoring van lokale verenigingen en het steunen van lokale initiatieven.

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 36 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 52 minuten geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 2 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 15 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 21 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 22 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 23 uur geleden