Appeltaartactie KiKa succesvol

RIJSSEN - De appelkruimeltaartactie voor Stichting KiKa in samenwerking met Hema Rijssen was een groot succes. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni gingen maar liefst 2.000 appelkruimeltaarten over de toonbank voor het goede doel. 

Ook de 8-jarige Fay Seppenwoolde uit Rijssen, die genezen is van leukemie en het gezicht is van deze actie, hielp mee achter de kraam bij de Hema aan de Haarstraat in Rijssen. Met de opbrengst van de taartenactie komt het doel van KiKa om de kans op genezing van kinderkanker te vergroten van 75% naar 90% weer een stapje dichterbij.   

Dankbaar
Het team achter de appeltaartactie is ontzettend dankbaar dat zoveel mensen hun actie gesteund hebben. “Het was een fantastische dag! We kunnen geen appelkruimeltaart meer zien, maar alle steun en reacties waren hartverwarmend! In het bijzonder willen wij de Hema Rijssen en Bandwerk bedanken, zonder hen had deze actie niet op touw gezet kunnen worden”, aldus Edwin Seppenwoolde, de vader van Fay.

Giro di KiKa
Als tegenprestatie gaat Edwin gaat samen met Richard Timmerman en Peter Waenink (beide ook uit Rijssen) in september 2021 de Giro di KiKa fietsen. Een fietstocht door de Dolomieten, Italië. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar behandelingen voor kinderen met kanker, waar Stichting Kika zo hard voor strijdt.

Heeft u de appeltaartactie gemist en wilt u nog graag doneren? Dat kan ook via www.girodikika.nl/vive-la-fay. Alleen samen winnen we de strijd tegen kinderkanker!

Meer berichten
 
Auto zoeker