<p>Julia Tijhof en Milou Bloemendaal gaan met hun ijsfiets op pad om ijs, in zes verschillende smaken, te verkopen.</p>

Julia Tijhof en Milou Bloemendaal gaan met hun ijsfiets op pad om ijs, in zes verschillende smaken, te verkopen.

Het ideale bijbaantje met ijskar door Enter en Rijssen

ENTER/RIJSSEN - Voor Julia Tijhof (15) en Milou Bloemendaal (14) was de zoektocht naar het ideale bijbaantje het startschot voor een eigen onderneming.

Voor menig scholier komt op een gegeven moment de vraag voorbij wat te doen om een zakcentje bij te verdienen en voor deze dames gold dat ook. Op een zondagmiddag ontstond het idee om een eigen ijsfiets te kopen en hiermee op pad te gaan in Enter en in Rijssen. De naam van het bedrijfje werd dezelfde middag bedacht: Jummie IJs! Een ijsfiets was snel gekocht en de opslag was snel geregeld. Met wat hulp van ouders werd alles verder geregeld: een mobiel pinapparaat, een website, bedrijfskleding, enzovoort.

Zes soorten
De ijssoorten worden in de regio ingekocht en als de dames op pad gaan kunnen de klanten kiezen uit zes soorten roomijs: Aardbei, Stracciatella, Stroopwafel, Chocolate Chip, Citroen en Bitterkoekjes. De smaken kunnen af en toe wijzigen. In een bakje of in een een hoorntje? Het kan allebei.
Alle smaken ijs zijn verkrijgbaar à 1,- euro per bol.

Inhuren
Jummie IJs is ook in te huren voor buurtfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeesten en/of vrijdagmiddagborrels.
Vanaf een gezelschap van rond de 25 personen komen de dames ook speciaal langs, weliswaar op afspraak. Deze afspraak kan gemaakt worden via www.jummie-ijs.nl. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina en het Instagramaccount van Jummie IJs.

Meer berichten
 
Auto zoeker