Afbeelding

Beter begrijpen door te ervaren

Algemeen

RIJSSEN - ‘Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen?’ Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert ook dit najaar weer het ABC (Autisme Belevings Circuit). Door middel van 10 korte opdrachten brengt het ABC u in de gevoelswereld van autisme.

Het ABC is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Elke opdracht probeert u mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken en proeven. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld. 

Deelnemen

Langere tijd heeft Evenmens geen bijeenkomsten kunnen organiseren. Als de maatregelen het toelaten, worden in het najaar op meerdere data en in meerdere gemeenten het ABC gehouden. Er is een bijeenkomst in Raalte, Olst, Ommen, Haarle, Rijssen en Wierden gepland. Aanmelden voor het Autisme Belevings Circuit is verplicht. Aanmelden en meer informatie is te vinden via www.evenmens.nl/abc of bel 0548 638 830.

Tijden het Autisme Belevings Circuit worden tien korte opdrachten uitgevoerd.
Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 9 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 14 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 17 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 17 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 19 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41