<p>Marion Rohaan 40 jaar in dienst bij muziekschool.</p>

Marion Rohaan 40 jaar in dienst bij muziekschool.

Lessen Muziekschool gaan weer van start

RIJSSEN - De lessen aan de Muziekschool starten weer op maandag 30 augustus. Er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen bij  piano, orgel, keyboard, viool, blokfluit (niet de introductiecursus), saxofoon, trompet, zang en gitaar. 

Wie nog twijfelt, kan voor één van die instrumenten een serie van vier proeflessen aanvragen, die dan in september worden gegeven. Dat kost slechts 36,- euro en dat bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer op de proeflessen een definitieve aanmelding volgt. Een buitenkans om voor weinig geld kennis te maken met een instrument! Het aanvraagformulier voor de vier proeflessen kan worden gedownload via de website. Nadere informatie via info@muziekschool-rijssen.nl of 06 29327858    

40 jaar in dienst

Op 1 augustus was dwarsfluitdocente Marion Rohaan 40 jaar in dienst van de Muziekschool. Tegenwoordig vervult zij ook de taak van coördinator. Hoewel Marion de schijnwerpers niet zoekt, heeft het bestuur van de Muziekschool intern uiteraard wél aandacht geschonken aan dit jubileum. 

Meer berichten
 
Auto zoeker