R.M.C. organiseert weer puzzelritten

RIJSSEN - Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld organiseert de Rijssense Motor Club op 4 september weer een puzzelrit. Het is wel belangrijk dat deelnemers zich houden aan de geldende coronaregels.

Er kan gestart worden tussen 18.00 en 18.30 uur bij ’t Witte Hoes aan de Markeloseweg te Rijssen. De aanwijzingen van het personeel van ’t Witte Hoes en de bestuursleden van de RMC dienen opgevolgd te worden om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor regels met betrekking tot de puzzelrit kunt u de website van R.M.C. raadplegen.
De uitzetter probeert weer leuke vragen, geintjes, valkuilen in de rit te verwerken; mocht de verkeerde keuze worden gemaakt dan wordt de deelnemer altijd weer terug naar de route geleid.
Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een zoekwedstrijd, met voor elk kind dat meedoet een prijsje na afloop.

Twee klassen

De R.M.C. is een vereniging die al sinds 1945 puzzelritten organiseert die verreden worden op Koningsdag en op een aantal zaterdagen. Er wordt gereden in twee klassen, namelijk de Sportklasse voor ervaren deelnemers en de toerklasse voor minder ervaren deelnemers. Meedoen kan door opgave. Kijk voor meer informatie hierover op de site van de vereniging: www.rmc-rijssen.nl.

Volgende puzzelrit vindt plaats op 25 september 2021, mits de coronamaatregelen dit toe laten.

Meer berichten
 
Auto zoeker