Collecte Nierstichting gewoon met collectebus!

RIJSSEN - Vorig jaar hebben de collectanten van de Nierstichting afdeling Rijssen bij ieder huis een donatiekaartje met een QRcode in de brievenbus gedaan! Dit was echter een landelijke code. Hoeveel er in Rijssen via die code is opgehaald is onbekend. Wel is bekend dat normaliter jaarlijks tussen de 8.500,- en 9.000,- euro word opgehaald voor onderzoek en behandeling. Het comité is heel dankbaar dat er zoveel wordt opgehaald door de vele enthousiaste collectanten van Rijssen!

Het comité hoopt dat de collectanten dit jaar gewoon weer met de collectebus bij alle huizen en bedrijven aan kunnen bellen om een gift voor dit goede doel te vragen. Dit kan echter niet met alleen de nu aangemelde mensen! Vandaar de oproep: “Heeft u zo’n 1-2 uurtjes tijd om te helpen om deze collecte weer tot een groot succes te maken?“ Meld u zich dan aan via helmanijkamp@outlook.com of door te bellen naar 0548-513300. De Nierstichtingcollecteweek is dit jaar van 20 t/m 25 september.

Doneren

Elke collectebus heeft nu, naast een landelijke, ook een persoonlijke Rijssense QRcode. Doormiddel van uw smartphone kunt u deze code activeren en het bedrag invullen welke u wilt doneren. Doneert u liever via de bank maak dan een bedrag over naar rekeningnummer NL70INGB0000088000 ten name van Nierstichting onder vermelding van “gift”. 

Het Nierstichtingcomité Rijssen bedankt u allen voor uw inzet! 

Meer berichten
 
Auto zoeker