<p>Ga mee op pad voor een sportieve ATB-tocht door Rijssen en omgeving. Geniet van de mooie natuur in dit herfstseizoen.</p>

Ga mee op pad voor een sportieve ATB-tocht door Rijssen en omgeving. Geniet van de mooie natuur in dit herfstseizoen.

(Foto: Wim Menzo)

Tourclub Rijssen houdt ATB tocht

RIJSSEN - De natuur lokt ons weer met zijn mooie herfsttinten! Dit is weer een mooi moment om op de fiets de natuur sportief te verkennen. De Tourclub Rijssen houdt op zaterdagmorgen 16 oktober daarom weer de Pultrum ATB tocht.

Deze tocht, geschikt voor jong en oud, wordt verreden door het prachtige gebied rondom Rijssen en leidt de deelnemers over de Borkeld, Friezenberg, door de Ravijntjes en het Holland Schwarzwald. Uiteraard wordt het prachtige ATB parcours van Rijssen niet overgeslagen. Er kan gekozen worden tussen 2 afstanden, 50 kilometer en 30 kilometer. Onderweg zijn er twee stops waar de deelnemers een kopje soep en broodje, sportdrank en enkele versnaperingen aangeboden wordt. De Sponsor, Pultrum zorgt op het parcours voor een bijzondere hindernis. De start en Finish zijn in de manege de Borkeld aan de Brekeldlaan in Rijssen. Voor de 50 kilometer kan gestart worden van 08.30 uur tot 09.30 en de 30 kilometer van 09.00 uur tot 10.00 uur. De kosten zijn 6 euro. Opgave vooraf is niet nodig. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Er is een mogelijkheid om na afloop te douchen en natuurlijk kan de fiets afgespoten worden. Een helm is verplicht.

Meer berichten
 
Auto zoeker