Advocaatje bij de tv-uitzending voor senioren met de oude beelden van Rijssen én Holten?
Advocaatje bij de tv-uitzending voor senioren met de oude beelden van Rijssen én Holten?

Weer tv-uitzending voor senioren van Parkgebouw

Algemeen

RIJSSEN-HOLTEN - Veel oude beelden van Rijssen en Holten, meezingmuziek, een quiz en actie. Dat is de inhoud van de tweede Tv-uitzending ‘Goa’j wier met’, die woensdag 20 oktober om 14.30 uur wordt uitgezonden via TV 350.

Parkgebouw Rijssen heeft samen met onder meer het Rijssens Museum, Oudheidkamer Holten, gemeente Rijssen-Holten, de Coalitie Eén tegen eenzaamheid en vele anderen een programma samengesteld voor senioren en voor iedereen die mee wil kijken. De inhoud van de uitzending is grotendeels door het Rijssens Museum en de Oudheidkamer Holten van tevoren opgenomen en samengesteld en heeft een documentaire-achtige sfeer. De rode draad van de middag zijn de oude beelden van Rijssen én Holten en muziek om mee te zingen. Een uitzending die herinneringen op zal roepen. Samen met de gemeente Rijssen-Holten is besloten het project te verbinden aan het actieplan ‘Eén tegen Eenzaamheid’ en in 2021 meerdere tv-uitzendingen voor senioren te maken. Dit is de tweede uitzending. In december volgt de derde. Alle informatie over de tv-uitzendingen (waaronder de lijst van kanalen waarop TV350 te zien is) is te vinden op www.parkgebouw.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 11 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 15 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 18 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 18 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 20 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41