Afbeelding

Zevenklapper voor de thuisploeg s.v. Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Voor BZSV de Blauwwitters was s.v. Rijssen afgelopen zaterdag een maat te groot . De score liep uit tot 7-0 in het voordeel van de thuisploeg. Mark Breukink (foto) droeg met twee doelpunten en één assist bij in de overwinning.

Vanaf de eerste minuut had s.v. Rijssen overwicht op haar tegenstander uit Borne. Het was na 12 minuten al raak toen Yilber Haverslag met een prachtige steekpass Mark Breukink alleen voor de keeper zette. Kort daarna was het Frank Averesch die Mark Breukink diep stuurde met een cross-bal. Hij legde de bal breed op Tijs Theijink en laatstgenoemde plaatste de bal langs de doelman. In de rest van de eerste helft werden er een veelvoud aan kansen gecreëerd, maar deze werden niet verzilverd. Hierdoor ging de ploeg van Gerald Willems aan de thee met een ruststand van 2-0.

In de tweede helft was de thuisploeg een stuk effectiever. De score liep uit tot 7-0 door doelpunten van onder andere Tijs Blokhorst, Mark Breukink en Yilber Haverslag. Tegen het einde van de wedstrijd wist ook de van blessureleed teruggekeerde Mike Jansen zijn doelpunt mee te pikken. Het laatste doelpunt werd gescoord door Bryan Sloof die zich bereid toonde om na een wedstrijd in het tweede elftal nog aan te sluiten bij het eerste elftal. Hij bekroonde zijn invalbeurt middels een kopbal in de verre hoek.

Aankomende week maakt het eerste elftal van s.v. Rijssen zich op voor de uitwedstrijd tegen koploper Achilles’12 uit Hengelo. Aanstaande zaterdag zullen de beide teams elkaar treffen aan de aftrap om 16.30 uur.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 7 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 9 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 13 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 15 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 16 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54