Het toneelgezelschap Met Mekaa uit Enter op de planken in Parkgebouw Rijssen.
Het toneelgezelschap Met Mekaa uit Enter op de planken in Parkgebouw Rijssen.

Met Mekaa speelt ‘Don Tón’ in Parkgebouw

Algemeen

Toneelvereniging Met Mekaa uit Enter is weer volop aan het oefenen voor de voorstellingen later in november. Dit jaar treden ze alleen op in het Parkgebouw in Rijssen op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november met ‘Don Tón’.

RIJSSEN/ENTER - Dit jaar staat het bijlspel “Don Tón” op het programma; Boer Kees heeft het wel gezien in Nederland en wil emigreren. Als deze plannen uitlekken zijn de poppen aan het dansen. Want zus Carla en moeder Dien ziet het helemaal niet zitten, zij wonen goed en zien het liefst dat alles bij het oude blijft. Wanneer zich aspirant kopers voor de boerderij melden worden naast de familieleden ook enkele leden van plaatselijke verenigingen onrustig. Zij zijn immers op zoek naar een cultuurhuis.

Hoe het allemaal afloopt en of boer Kees wel of niet gaat emigreren is te zien op donderdag 25, vrijdag 26 november en zaterdag 27 november in het parkgebouw in Rijssen. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Ga voor kaarten naar www.parkgebouw.nl

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 23 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren
Afbeelding
Super die Super Super gisteren