Foto: Niek Erents fotografie

ZorgAccent is op zoek naar een vrijwillige chauffeur

Dagbesteding Stadskwartier in Rijssen zoekt een vrijwillige chauffeur en een invalkracht chauffeur die cliënten in de gemeente Rijssen-Holten wil vervoeren van en naar de dagbesteding Stadskwartier in Rijssen. “Heeft u een geldig rijbewijs B en enige jaren rijervaring? Word dan vrijwillig chauffeur bij ZorgAccent of meldt u aan als invalkracht chauffeur”, is de oproep van ZorgAccent.

RIJSSEN - Een chauffeur haalt om 9.00 uur de eerste cliënten van huis op en brengt de cliënten om 15.30 uur weer naar huis. In overleg is het mogelijk een enkele rit te rijden. Ophalen van de cliënten wordt altijd samen met een bijrijder gedaan. De bijrijder haalt cliënten op uit hun woning en helpt ze in de bus. Ook voor de bus gelden de coronamaatregelen van het RIVM.

Vrijwillige chauffeurs halen en brengen met de bus van ZorgAccent cliënten van huis naar de dagbesteding en weer naar huis. Dit kan zowel ‘s morgens als ‘s middags zijn. “U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u zich als vrijwilliger wilt inzetten. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van de cliënten van ZorgAccent en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Dit is niet alleen fijn voor onze cliënten. Als vrijwilliger ontmoet u veel mensen en bent u van betekenis voor de wat meer hulpbehoevende medemens.”

Meer informatie

Neem contact op met Rita la Faille, begeleider bij dagbesteding Stadskwartier, voor meer informatie of het maken van een afspraak via tel. 06 25 45 40 56 of mail naar: ri.veldhuis@zorgaccent.nl

Meer informatie of graag eens een kijkje nemen bij één van de locaties waar ZorgAccent dagbesteding verzorgt? “Wij nodigen u van harte uit voor een coronaproof kennismaking.” Een overzicht is te vinden op www.zorgaccent.nl/zorg-bij-u-in-de-buurt

Meer berichten
 
Auto zoeker