Foto:

Burgemeester leest Groot Dictee voor

RIJSSEN-HOLTEN -Het is weer tijd voor de traditionele spelwedstrijd: het Groot Dictee Rijssen-Holten. Het dictee wordt gehouden op dinsdag 14 december in Parkgebouw Rijssen en begint om 19.30 uur. Wie de uitdaging aan wil gaan, kan zich vanaf nu inschrijven. 

Het Groot Dictee Rijssen-Holten wordt door burgemeester Arco Hofland voorgelezen. Het dictee wordt ook dit jaar geschreven door Margreet Koster van Text&Event. Net als de laatste jaren is er sprake van een invuldictee, zodat zowel het schrijven van het dictee als het nakijken vlot verloopt.

De hoofdprijs is eeuwige roem en een dinerbon van Brasserie Uit. De tweede en derde prijs worden beschikbaar gesteld door Readshop Rijssen.

Kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente strijden eveneens op 14 december, maar dan wel iets eerder namelijk om 16.00 uur, tegen elkaar.

De organisatie van de dictees is in handen van Bibliotheek Rijssen-Holten, Gemeente Rijssen-Holten, Text&Event en Parkgebouw Rijssen.

Inschrijven voor het Groot Dictee Rijssen-Holten is vanaf nu mogelijk via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl. De aanmelding voor het Junior Dictee gaat via de scholen.

Meer berichten
 
Auto zoeker