Voorzitter Wim Groenewegen van de ChristenUnie Rijssen-Holten geeft de aftrap voor de campagne.
Voorzitter Wim Groenewegen van de ChristenUnie Rijssen-Holten geeft de aftrap voor de campagne. Foto: ChristenUnie Rijssen-Holten

ChristenUnie Rijssen-Holten start campagne ‘22

Algemeen

De CU-Rijssen-Holten is gestart met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Volgens voorzitter Wim Groenewegen is begin dit jaar een begin gemaakt met het opstellen van het politieke programma voor de periode 2022-2026.

RIJSSEN-HOLTEN -  Groenewegen: “Daar hebben we onze leden over geraadpleegd en daaruit kwamen als speerpunten voor onze politieke agenda voor Rijssen-Holten vier onderwerpen naar voren: energietransitie, veiligheid, wonen in de toekomst, Zorg en Noaberschap 2.0.”

Dat is door de programmacommissie en de fractie uitgewerkt en aangevuld. Op de algemene ledenvergadering van 16 november is het verkiezingsprogramma vastgesteld en is de nieuwe kandidatenlijst definitief gemaakt. “Naast bekende hebben we ook nieuwe gezichten,” zegt Groenewegen. “We zijn erg blij dat er ook jonge mensen geïnteresseerd zijn om een rol te spelen in de actieve lokale politiek. Zo gaan we samen aan de slag om een bijdrage te leveren aan een maatschappij waarin iedereen meetelt en iedereen meedoet.”

De komende maanden zullen gebruikt worden om het programma breder bekend te maken bij het publiek.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 12 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 20 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 20 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 22 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41