Afbeelding

Schrijf nu in voor de Rijsserbergloop 2022

Algemeen

RIJSSEN - Het nieuwe jaar sportief in gaan? Schrijf dan nu in voor de Rijsserbergloop 2022! De vorige editie was binnen de kortste keren uitverkocht. Vrijdag 10 juni 2022 zal de 33e editie van de Assistverzuim-Rijsserbergloop van start gaan.

De deelnemers kunnen kiezen tussen vijf verschillende afstanden. Van bambinoloop (400 meter) tot 10 km; voor iedereen een passende uitdaging.
Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het grote succes van vorig jaar gaat de organisatie ervan uit dat de inschrijving heel snel vol zit. Wie verzekerd wil zijn van een startnummer moet zich zo snel mogelijk inschrijven. Er is geen na-inschrijving.

Onder alle inschrijvers wordt er een sportvoedingspakket van Sportvoedingweb verloot! Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10 km een uniek loopsinglet gratis, in zowel dames- als herenmodel.
Alle deelnemers aan de Regiobank-kidsrun kunnen dit jaar gratis meedoen. De Regiobank-kidsrun is een wedstrijd over 1,5 km. Voor de jeugd zijn er de laatste twee jaar bijna geen wedstrijdjes geweest door Covid-19. Om juist deze groep tegemoet te komen hoeven zij dit jaar geen inschrijfgeld te betalen. Inschrijven voor de Regiobank-kidsrun kan tot 1 april.
De deelnemers lopen over het parcours op en rondom de Rijsserberg. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit twee ronden en de 10 km uit drie ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan en beide het keerpunt bovenop de Rijsserberg. Meer informatie: www.rijsserbergloop.nl

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 7 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 8 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 13 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 14 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 15 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54