<p>Bij Wagenmans wonen en slapen staat onder andere de Zola bank van Passe Partout in de winkel.</p>

Bij Wagenmans wonen en slapen staat onder andere de Zola bank van Passe Partout in de winkel.

Combineren met een elementenbank

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor in jouw woonkamer, is omdat je ‘m zelf kunt samenstellen. Je kunt gaan voor een grote lounge bank waar ruimte is voor acht personen of voor een praktische opstelling in een kleinere ruimte. Maar wat is nou eigenlijk een elementenbank en hoe kun je deze op diverse manieren stylen?

Een elementenbank, ook wel modulaire bank genoemd, zijn losse bank onderdelen die je kunt verschuiven en aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kun je op verschillende manieren jouw bank in een ruimte neerzetten. Je kunt variëren in verschillende stof of leersoorten, maar ook verschillende kleuren. Hier kun je een speels effect mee creëren in jouw woonkamer. Of je nu veel ruimte hebt of juist wat minder, met een elementenbank kun je vele kanten op. Speel met de ruimte van je woonkamer en bepaal zo de perfecte opstelling.

Mix & match

Zoals hierboven omschreven kun je mixen met diverse kleuren en stof- en leersoorten. Maar dat is niet de enige manier hoe je de bank kunt indelen in jouw woonkamer. Bij Wagenmans wonen en slapen hebben we onder andere de Zola bank van Passe Partout in de winkel staan. Hier kan bijvoorbeeld een tafeltje tussen geplaatst worden. Door een tafel of poef tussen de elementen te plaatsen krijgt het een hele andere uitstraling.

Naast dat je woonkamer een andere look krijgt, heeft het ook nog eens een praktische functie. Omdat een elementenbank aan de zijkant ook is gestoffeerd, kun je de onderdelen los van elkaar neerzetten. Zo kun je van één grote bank bijvoorbeeld twee banken maken, of een bank en een losse fauteuil.


Een elementenbank stylen

Ben je van plan om een elementenbank aan te schaffen (of misschien heb je deze al)? Kies dan voor verschillende elementen zodat je de bank ook op zoveel mogelijk manieren kunt neerzetten. Zo ben je niet snel uitgekeken op jouw veelzijdige bank. Met kussens en plaids kun je een bank dan mooi aankleden.

Nog een voordeel van een elementenbank is dat, mocht je gaan verhuizen of je hebt om een andere reden een grotere bank nodig, je makkelijk een extra element kunt toevoegen. Genoeg redenen om voor een elementenbank te gaan dus! Bij Wagenmans wonen en slapen in Lemelerveld helpen we je graag.

Wagenmans wonen en slapen
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld
T: 0572 - 371273
info@wagenmanswonen.nl
www.wagenmanswonen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker