<p>De winnaars van de Koningsdagrit 2022 zijn J. Ligtenberg en Team Rood.</p>

De winnaars van de Koningsdagrit 2022 zijn J. Ligtenberg en Team Rood.

‘Ondanks het vroege uur was de sfeer als vanouds’

RIJSSEN - “De Koningsdagrit was op woensdag 27 april zeer geslaagd”, laat de Rijssense Motor Club na afloop weten. “Ondanks het vroege uur was de sfeer weer als vanouds, zonder coronaregels en met een mooi oranjezonnetje.”

In totaal deden 35 auto’s mee aan de Koningsdagrit. “Een mooie start van het rittenseizoen”, aldus de RMC. De winnaars van deze rit zijn in de sportklasse op de eerste plaats J. Ligtenberg gevolgd door G. Disselhorst en D. Baan. In de toerklasse zijn de winnaars Team rood, GJ Poortman en DJ van de Belt. Alle kinderen die mee hebben gedaan, moesten op zoek naar het aantal kroontjes en mochten bij terugkomst een prijsje uitzoeken. 

Dit rittenseizoen kent nog vier ritten en wel op 14 mei, 11 juni, 10 september en 1 oktober. “Echter is er wel een wijziging van startlocatie. Jarenlang hebben wij als RMC gebruik mogen maken van de locatie van ’t Witte Hoes. Hier zijn wij ’t Witte Hoes heel dankbaar voor. Helaas is dat niet meer mogelijk. Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Daardoor is op 14 mei 2022 de startlocatie aan de wethouder Korteboslaan nummer 101.”

Voor meer informatie zie ook de website www.rmc-rijssen.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker