Jubilarissen van Pursang worden gehuldigd. Van links naar rechts Gerard ten Hove, Lieuwe Veldhuis, Jannie Lensink en Erwin Strijker.
Jubilarissen van Pursang worden gehuldigd. Van links naar rechts Gerard ten Hove, Lieuwe Veldhuis, Jannie Lensink en Erwin Strijker. Foto: PurSang

Vooral mannen welkom bij Popkoor Pursang

Algemeen

RIJSSEN - Popkoor Pursang heeft nog altijd veel ruimte voor mannen. De koorleiding doet dan ook een oproep om zich te melden bij deze enthousiaste gemengde groep zangliefhebbers.

Maandagavond hield Pursang een jaarvergadering in café Spekhorst aan de Grotestraat. In deze historische ambiance werden verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Jannie Leusink werd gehuldigd vanwege haar 40-jarig jubileum bij het koor. Daarnaast waren Gerard ten Hove en Lieuwe Veldhuis 12,5 jaar lid. Dirigent Erwin Strijker werd eveneens gehuldigd, want hij staat al 12,5 jaar op de bok bij dit actieve koor. 

Pursang repeteert iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Parkgebouw. Nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom. De sfeer is er hartelijk en informeel. Het is geen enkel probleem om even binnen te lopen en de sfeer ook zelf te proeven. 

Het repertoire van het koor is breed, zodat er voor iedereen wat te beleven valt. Het koor verzorgt concerten, maar is ook op afroep inzetbaar bij diverse gelegenheden. De financiële situatie van het koor is door de inzet van alle leden ook uitermate gezond. 

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 7 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 8 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 13 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 14 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 15 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54