Afbeelding

Heel Splo in vuur en vlam voor EHBO

Algemeen

HOLTEN - EHBO Holten is in deze periode weer volop in actie en aanwezig op grote en kleine evenementen. De aanvragen voor hulpverlening stromen binnen en natuurlijk waren zij er weer bij tijdens de brandende boakes rondom Holten.

“Hoewel Splo dit jaar niet de grootste boake had, hebben we daar blijkbaar wel de fanatiekste EHBO fans…”, aldus Diesje Lievendag, voorzittervan EHBO Holten. “Ze hebben onze mooie vlag effe “geleend”, want wie wil er nou niet zo’n fraai ding hebben? En dat snappen we wel. Onze EHBO-ers zijn graag geziene gasten met hun gele jasjes, mobiele unit en wapperende vlaggen om ons snel te kunnen vinden.”

Lievendag roept degene die de vlag van de vereniging heeft op om deze terug te brengen naar waar deze hoort, bij evenementencoördinator Jenneke Traanman, Deventerweg 57 in Holten. “Je kunt natuurlijk ook 15,- euro storten op onze rekening, of donateur worden. Dan ben je pas een echte fan en lid van onze fanclub!”

www.ehbo-holten.nl

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 26 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 42 minuten geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 2 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 15 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 21 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 22 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 23 uur geleden