Vrijwilligers zijn onmisbaar tijdens de Triathlon Holten. Ze zorgen voor onder meer verkoeling, verfrissing en veiligheid voor deelnemers en publiek.
Vrijwilligers zijn onmisbaar tijdens de Triathlon Holten. Ze zorgen voor onder meer verkoeling, verfrissing en veiligheid voor deelnemers en publiek.

Triathlon Holten doet weer een beroep op vrijwilligers

Algemeen

HOLTEN - Holten is al jaren een bekende naam in de triathlonwereld. Mede dankzij de hulp van honderden inwoners uit het triathlondorp groeide de Triathlon Holten uit tot een sportevenement van nationale en internationale allure. Ook dit jaar doet de Holtense triathlon een beroep op haar vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers geen triathlon. 

Het publiek veilig over laten steken, baantjes tellen op Zwembad Twenhaarsveld of uitgeputte triatleten voorzien van een verkoelend drankje. Voor talloze functies rekent de Triathlon Holten al jaren op de inzet van trouwe vrijwilligers. Zij zorgen er mede voor dat de triathlon in het Sallandse dorp ieder jaar uitgroeit tot een succes. 


De Triathlon Holten wordt dit jaar gehouden in het weekend van 1 en 2 juli. Iedere hulp is daarbij welkom. Holtenaren en mensen buiten het dorp die in dat weekend graag de handen uit de mouwen willen steken kunnen zich aanmelden als vrijwilliger voor de Triathlon Holten. Aanmelden kan via www.triathlonholten.nl, onder het kopje ‘contact’ of via sectretaris@triathlonholten.nl.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 6 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 7 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 12 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 13 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54