Foto: Dick Sanderman

Leerlingen en docenten hebben drukke weken

RIJSSEN - Het zijn drukke tijden voor de leerlingen en docenten van de Rijssense Muziekschool. Met het einde van het cursusjaar in zicht wordt het tijd voor de grote uitvoering, de AMV-presentatie, de zanguitvoering en de uitvoering in de Schildkerk.

De AMV-presentatie en de grote uitvoering vinden allebei plaats op donderdag 30 juni in de grote zaal van het Parkgebouw. De AMV-presentatie begint ’s middags om 16.15 uur en duurt meestal zo’n 50 minuten. De leerlingen uit de AMV-klas en uit de introductiecursus blokfluit laten dan horen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. 

De grote uitvoering begint ‘s avonds om 19:30. Vergevorderde leerlingen laten hun mooiste muziek horen, vaak in samenspelcombinaties van meerdere instrumenten. Deze keer worden tevens de diploma’s uitgereikt aan de leerlingen die begin juni B-, C- of D-examen hebben gedaan. Vanzelfsprekend brengen ook enkele examenkandidaten mooie stukken uit hun examenprogramma ten gehore.

De jaarlijkse zanguitvoering vindt op woensdag 6 juli om 19.30 uur plaats, bij goed weer in de tuin van de familie Baan aan de Weth. H.H. Korteboslaan 91. Op donderdag 14 juli, is er een leerlingenconcert in de Schildkerk, dat eveneens om 19.30 uur begint.

Meer berichten
 
Auto zoeker