Afbeelding

s.v. Rijssen houdt een jeugddag bij ‘t Opbroek

Algemeen

RIJSSEN - Bij s.v. Rijssen wordt er zaterdag 25 een grandioze jeugddag gehouden. Toegang is gratis voor alle jeugd, lid of geen lid, die een leuke voetbaldag wil beleven. De jeugddag begint om 10.00 uur en rond 15.00 uur is het afgelopen.

De jeugdleden van s.v. Rijssen mogen broertjes, zusjes, familieleden en vriendjes meenemen. “Ken je nog niemand bij s.v. Rijssen dan ben je ook welkom!”, aldus de vereniging. Er is onder andere een stormbaan, springkussen, snelheidsmeter en wisselbokaal voor wie het beste penalty’s kan nemen. Voor iedere deelnemer is er gratis ranja, fruit en een suikerspin.

Kom zaterdag 25 juni vanaf 10.00 uur naar sportpark ‘t Opbroek. “Voor niet-leden een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe en schitterende accommodatie van s.v. Rijssen.” Wie nog vragen heeft of zich wil aanmelden als jeugdlid mag een e-mail sturen naar tcjeugd@svrijssen.nl

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 4 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 6 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20