Afbeelding

Succesvol NK Inlineskaten op de baan in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Voor de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen gaan vrijdag 15 en zaterdag 16 juli de geschiedenisboeken in als een absoluut hoogtepunt voor de vereniging. Bedolven onder positieve reacties konden de vele vrijwilligers zaterdagavond terug kijken op een zeer geslaagd Nederlands Kampioenschap Baan. 

Op een prachtig aangekleed complex was er volop spektakel tijdens de wedstrijden op de zeer snelle baan. Dat bleek wel uit het Nederlands Record wat gereden werd door Glenn Nijenhuis op de 200 meter tijdrit bij de senioren heren.

Mooie wedstrijden

Het vele werk van de vrijwilligers om de baan in optimale conditie te krijgen heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Terwijl de sponsoren en genodigden tijdens een bijeenkomst door Manon Hekman-Kamminga (voormalig Europees kampioene 1000 meter) werden bijgepraat over alle ins en outs van het inline skaten, genoten de toeschouwers van de mooie wedstrijden. De vele deelnemers en toeschouwers kwamen superlatieven tekort om de vereniging te complimenteren met dit prachtige toernooi. Alles was tot in de puntjes geregeld en de vele activiteiten rondom de baan zorgden voor een gezellige sfeer. Zo werden er prachtige prijzen uitgereikt bij de verloting en kon men zichzelf uitdagen bij het spijkerbroek hangen.

Medailles

Het feest werd compleet gemaakt door de twee medailles die de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen in de wacht wist te slepen. Ruben Ligtenberg wist op de 10 km puntenkoers na een prachtige strijd een zeer verdiende zilveren medaille te behalen. Bovendien legde Noah Bak met haar team beslag op de 3e plaats bij de relay. Verder zagen we goede prestaties van Marlin Schouwstra en Merle Kamphuis die op de puntenkoers bij de junioren dames net naast een medaille grepen. Britt Spenkelink en Annelinde Pijffers deden ook op verschillende afstanden mee en kunnen deze ervaring in hun zak steken. Het was op alle fronten een zeer geslaagd toernooi.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 12 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42